Országosan partnereket keresünk. Partnereink számára kizárólagosságot, teljes marketing és eszköz támogatást, valamint oktató videókat biztosítunk. Kiváló befektetési lehetőség, rövid idő alatt megtérülő beruházás. 

Jelenlegi csapatunknak köszönhetően igen dinamikusan fejlődik cégünk, amely legfőképpen a kreativitásnak, kitartásnak és elhivatottságnak köszönhető.  Hisszük, hogy ezek a tulajdonságok nélkülözhetetlenek egy vállalkozás vezetéséhez.  

A mobil jacuzzi bérlés egy innovatív ötlet, amely hazánkban az utóbbi pár évben kapott nagyobb jelentőséget. Egy kényelmi szolgáltatás, hiszen az ügyfélnek nem kell semmiről sem gondoskodnia, mi intézzünk mindent. Rózsacsokor, italbox, dekoráció elkészítését, illetve egyéb ötletek megvalósítását is szívesen vállaljuk. A csomagjainknak köszönhetően -amelyek mindig az aktuális időszakokhoz igazodnak- mindenki megtalálja a számára érdekes és releváns lehetőséget. Nem tucat ajándék, hiszen az élmény csak a miénk, amelyre az idő múlásával jó visszaemlékezni. 

Amennyiben régóta gondolkozol egy vállalkozás indításán és szeretnél a partnerünk lenni, akkor keress minket az alábbi elérhetőségünk egyikén, vagy kattints ide az űrlap kitöltéséhez.

Telefonszám: 06703128020
                         06702316004

E-mail cím: info@jacuzziprojekt.h

Facebookon, illetve instagramon.Nézd meg a videónkat!